Klaas Zondervan
International Association of Professional Probate Researchers, Genealogists & Heir Hunters (IAPPR)
Association of Professional Genealogists (APG)
Erfgenamenonderzoek.nl

Welkom op

Erfgenamenonderzoek.nl

INTERNATIONAAL

GENEALOGISCH

ONDERZOEK EN

WERELDWIJDE

OPSPORING

Klaas Zondervan

NEDERLAND BELGIË DUITSLAND ITALIË FRANKRIJK PORTUGAL SPANJE ZWITZERLAND OOSTENRIJK PAKISTAN GRIEKENLAND TURKIJE VERENIGD KONINKRIJK HONGARIJE CHILI BULGARIJE TSJECHIË SLOWAKIJE ROEMENIË VERENIGDE STATEN CANADA BRAZILIË ARGENTINIË AUSTRALIË IJSLAND IRAN ZUID-AFRIKA RUSLAND JORDANIË PAPUA NIEUW GUINEA FIJI INDONESIË DENEMARKEN FINLAND ZWEDEN EGYPTE IERLAND ISRAËL INDIA JAPAN CHINA KROATIË CUBA ESTLAND THAILAND LETLAND LITOUWEN LUXEMBURG MEXICO ECUADOR IRAK NIEUW-ZEELAND NOORWEGEN GUATEMALA MAROKKO POLEN SERVIË SLOVENIË OEKRAÏNE SURINAME TUNESIË VATICAANSTAD URUGUAY VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN VENEZUELA GUYANA COLOMBIA FILIPIJNEN ZIMBABWE VIETNAM LIECHTENSTEIN PANAMA

De drijvende kracht achter Erfgenamenonderzoek.nl is Klaas Zondervan.

 

Even kennismaken

 

Klaas Zondervan werd geboren in 1981 in Leeuwarden en houdt zich sinds 2003 bezig met genealogie; eerst de eigen familiegeschiedenis en na enkele jaren ongeclaimde tegoeden in Nederland, aangewakkerd door zijn passie voor spitwerk, die hij ontdekte toen hij in 2004 werkzaam was bij een gerechtsdeurwaarderskantoor.

 

Sinds enkele jaren is de actieradius vergroot van nationale tegoeden naar internationale vermogensbestanddelen. Het kan dan gaan om slapende bankrekeningen, maar ook om bijvoorbeeld roofkunst. Daarnaast verricht hij onderzoek voor het notariaat en de advocatuur. Met de inschrijving in het register van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA) is zijn kennis van het erfrecht in Nederland bekrachtigd. Hij is werkzaam als erfrechtelijk genealoog, executeur, door de rechtbank te benoemen vereffenaar en testamentair bewindvoerder. Luminis Probate Research en Luminis Erfgenamenonderzoek zijn andere handelsnamen.

Lidmaatschappen

 

Klaas is medeoprichter en voorzitter van MeesterExecuteurs, een commercieel samenwerkingsverband tussen zelfstandig opererende executeurs, met een beoogde landelijke dekking. Hij is voorts lid van de Association of Professional Genealogists, de Indische Genealogische Vereniging en de Nederlandse Genealogische Vereniging.

 

Persoonlijk

 

Klaas is getrouwd en heeft twee dochters. Hij is bijzonder geïnteresseerd in de Holocaust en Joodse geschiedenis in het algemeen. Verder is hij lid van vrijmetselaarsloge De Getande Rand in Alphen aan den Rijn. Tot slot houdt hij een blog bij over erfrecht, dat hier kan worden gelezen.

Bel ons op

 

085-0604243

Klaas Zondervan

Even kennismaken

Achtergrondinformatie over de eigenaar van Erfgenamenonderzoek.nl. Wie is Klaas Zondervan en wat drijft hem? Wilt u persoonlijk kennismaken? Dit is altijd mogelijk!

Meer weten?

Neem contact met ons op.

 

Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.

© 2016 Erfgenamenonderzoek.nl - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Klachtenregeling - K.v.K. 58607277

Erfgenamenonderzoek.nl

CONTACT

Postbus 506

2400 AM Alphen aan den Rijn

+31 (0)85-0604243