Medewerkers
Erfgenamenonderzoek.nl

Welkom op

Erfgenamenonderzoek.nl

INTERNATIONAAL

GENEALOGISCH

ONDERZOEK EN

WERELDWIJDE

OPSPORING

U stelt wat wij bewijzen

Medewerkers

Association of Professional Genealogists (APG)
IAPPR-regulated member [International Association of Professional Probate Researchers, Genealogists & Heir Hunters]

NEDERLAND BELGIË DUITSLAND ITALIË FRANKRIJK PORTUGAL SPANJE ZWITZERLAND OOSTENRIJK PAKISTAN GRIEKENLAND TURKIJE VERENIGD KONINKRIJK HONGARIJE CHILI BULGARIJE TSJECHIË SLOWAKIJE ROEMENIË VERENIGDE STATEN CANADA BRAZILIË ARGENTINIË AUSTRALIË IJSLAND IRAN ZUID-AFRIKA RUSLAND JORDANIË PAPUA NIEUW GUINEA FIJI INDONESIË DENEMARKEN FINLAND ZWEDEN EGYPTE IERLAND ISRAËL INDIA JAPAN CHINA KROATIË CUBA ESTLAND THAILAND LETLAND LITOUWEN LUXEMBURG MEXICO ECUADOR  IRAK NIEUW-ZEELAND NOORWEGEN  GUATEMALA MAROKKO POLEN SERVIË SLOVENIË OEKRAÏNE SURINAME TUNESIË VATICAANSTAD URUGUAY VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN VENEZUELA GUYANA COLOMBIA  FILIPIJNEN ZIMBABWE VIETNAM LIECHTENSTEIN PANAMA

Erfgenamenonderzoek.nl

CONTACT

Postbus 506

2400 AM Alphen aan den Rijn

+31 (0)85-0604243

© 2019 Erfgenamenonderzoek.nl - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Klachtenregeling - K.v.K. 58607277

Klaas Zondervan REP RON


Klaas Zondervan werd geboren in 1981 in Leeuwarden. Hij is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA), voltooide de Specialisatieopleiding Estate Planning en is houder van een recherchevergunning verleend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Sinds 2003 houdt hij zich bezig met genealogie, eerst in de familiesfeer maar sinds enkele jaren alleen nog erfrechtelijke genealogie.


Sinds de oprichting van Erfgenamenonderzoek.nl in oktober 2013 heeft hij zich er succesvol voor ingespannen om bekendheid te krijgen binnen het notariaat en de advocatuur, vakgebieden die nauw verwant zijn met het erfrecht. Tegelijkertijd heeft hij een zeer groot netwerk in het buitenland opgebouwd, waardoor in vrijwel ieder land onderzoek kan worden verricht. Zowel voor het opvragen van akten, het verrichten van een volledig erfgenamenonderzoek als voor de opsporing van specifieke personen kunt u een beroep op hem doen.

Klaas Zondervan REP

Bel ons op


085-0604243

Maryssa Mann

Maryssa G.A. Mann M.Sc. M.A.


Maryssa Mann is in 1981 geboren in Weymouth, Verenigd Koninkrijk en sinds 2019 werkzaam bij Erfgenamenonderzoek.nl. Zij studeerde Farmaceutische Scheikunde aan de Rhodes University in Grahamstown, Zuid-Afrika, studeerde Engels aan Sheffield Hallam University in Sheffield, Verenigd Koninkrijk, behaalde in 2016 het diploma Particulier Onderzoeker en houdt zich sindsdien bezig met erfrechtelijke genealogie.


Door haar alpha- en bèta-achtergrond is zij in staat om snel erfrechtelijk-genealogische verbanden te doorgronden, efficiënt onderzoek te verrichten en goede contacten te onderhouden met onze correspondenten in de verschillende buitenlanden. Naast haar werkzaamheden bij Erfgenamenonderzoek.nl geeft zij Engelse les aan professionals.

Klaas Zondervan

Even kennismaken

Achtergrondinformatie over de eigenaar van Erfgenamenonderzoek.nl. Wie is Klaas Zondervan en wat drijft hem? Wilt u persoonlijk kennismaken? Dit is altijd mogelijk!

Meer weten?

Neem contact met ons op.


Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.