Luminis Executele & Vereffening
Erfgenamenonderzoek.nl

Welkom op

Erfgenamenonderzoek.nl

INTERNATIONAAL

GENEALOGISCH

ONDERZOEK EN

WERELDWIJDE

OPSPORING

U stelt, wij bewijzen

Luminis Executele & Vereffening

NEDERLAND BELGIË DUITSLAND ITALIË FRANKRIJK PORTUGAL SPANJE ZWITZERLAND OOSTENRIJK PAKISTAN GRIEKENLAND TURKIJE VERENIGD KONINKRIJK HONGARIJE CHILI BULGARIJE TSJECHIË SLOWAKIJE ROEMENIË VERENIGDE STATEN CANADA BRAZILIË ARGENTINIË AUSTRALIË IJSLAND IRAN ZUID-AFRIKA RUSLAND JORDANIË PAPUA NIEUW GUINEA FIJI INDONESIË DENEMARKEN FINLAND ZWEDEN EGYPTE IERLAND ISRAËL INDIA JAPAN CHINA KROATIË CUBA ESTLAND THAILAND LETLAND LITOUWEN LUXEMBURG MEXICO ECUADOR  IRAK NIEUW-ZEELAND NOORWEGEN  GUATEMALA MAROKKO POLEN SERVIË SLOVENIË OEKRAÏNE SURINAME TUNESIË VATICAANSTAD URUGUAY VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN VENEZUELA GUYANA COLOMBIA  FILIPIJNEN ZIMBABWE VIETNAM LIECHTENSTEIN PANAMA

Erfgenamenonderzoek.nl

CONTACT

Postbus 506

2400 AM Alphen aan den Rijn

© 2020 Erfgenamenonderzoek.nl - Algemene voorwaarden - Klachtenregeling - Privacyverklaring - BTW-nr. NL001393726B94 - K.v.K. 58607277

Naast Erfgenamenonderzoek leveren wij diensten op het gebied van executele, vereffening en testamentaire bewindvoering. Bent u op zoek naar een executeur voor benoeming in uw testament? Graag wikkelen wij met zorg en kunde uw nalatenschap af overeenkomstig uw wensen.


Luminis Executele & Vereffening


Onder de naam Luminis Executele & Vereffening (een handelsnaam van Stichting Luminis Nalatenschapsafwikkeling) verrichten wij werkzaamheden als beheersexecuteur en executeur-afwikkelingsbewindvoerder. Samen met u leggen wij uw bezittingen, schulden, lidmaatschappen en verplichtingen vast in een zogenoemd nalatenschapsdossier, aan de hand waarvan uiteindelijk de afwikkeling plaatsvindt. Van uitvaart tot boedelbeschrijving, van aangifte erfbelasting tot overdracht van goederen aan uw erfgenamen: wij zijn u graag van dienst. Kijk voor meer informatie op www.luminisexecuteurs.nl.


Verzorgingsgebied


Onze dienstverlening richt zich op het westen van het land, maar in principe bieden we onze diensten landelijk aan. Doordat wij lid zijn van MeesterExecuteurs, een landelijk opererende commerciële vereniging van zelfstandig werkende executeurs, kunnen wij u ook in Friesland en Limburg van dienst zijn. Dit samenwerkingsverband zorgt er bovendien voor dat een collega onze taak kan waarnemen bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden.


Tarieven


Het aanleggen van een nalatenschapsdossier kost € 395,00 excl. BTW. Voor de afwikkeling brengen wij daarnaast een voor de beroepsgroep gangbaar uurloon in rekening, reiskosten ad € 0,35 excl. BTW per kilometer, kantoorkosten en verschotten. Een executele neemt gemiddeld genomen zo'n 50 uren in beslag.


Discretie


Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en uw bezittingen en betrachten discretie en piëteit bij het corresponderen met instanties inzake uw overlijden. De nalatenschap wordt afgewikkeld in de geest van de erflater en in het belang van de erfgenamen. We zijn bovendien aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, voorheen het College Bescherming Persoonsgegevens geheten.

Luminis Executele & Vereffening

Onder de bovenstaande naam bieden wij tevens diensten aan op het gebied van executele, vereffening en testamentaire bewindvoering. Kijk voor meer informatie over onder meer deze diensten tevens  op www.luminisexecuteurs.nl.

Meer weten?

Neem contact met ons op.
Ook voor een kennismakingsafspraak of een presentatie over internationaal erfgenamenonderzoek.

Bel ons op


085-0604243

Deze website maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Meer informatie hierover treft u aan in onze privacyverklaring (zie link onderaan deze pagina). Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren